Lunch Nacka Stadhus

HAR NI NÅGRA FRÅGOR OM ALLERGENER, FRÅGA GÄRNA OSS I PERSONALEN!

Vecka 29

Gäller hela veckan

ÖVRIGT I CAFÈT Sallader,wraps,toast, smoothies, granolayoghurt och annan fastfood.
LUNCHHÄFTE 765kr 10 luncher till priset av 9. Som taget!
ÖPPETTIDER OCH KONTAKT Vi serverar lunch måndag till fredag klockan 11:00 till 13:30 Granitvägen 15 Telefonnummer: 08-718 82 22 Stockholmfood@nacka.se www.stockholmfood.se
ÖVRIGT Vi använder låglaktosgrädde i våra varma såser Vi reder våra såser med maizena L=Laktos i G=Gluten i

Läs mer

Ät en god och prisvärd lunch i Nacka

Sydöst om centrala Stockholm hittar du Nacka kommun. Det finns flera bra restauranger i Nacka att välja mellan. Är ni en stor grupp som vill äta god och prisvärd mat kan ni med fördel vända er till oss. Vår restaurang i stadshuset står redo att ta emot alla hungriga besökare som vill äta lunch i Nacka. Du hittar oss väster om köpcenter Nacka Forum, inuti kommunens stadshus. Tillsammans med Nacka Kommun erbjuder vi alla möjliga maträtter. Vår lunchbuffé består av fem alternativ, från fiskrätt, kötträtt och vegetarisk rätt till veckans pasta och husets hamburgare på fredagar. Vi har även en råkosttallrik som du kan välja. Vår lunch i Nacka inkluderar naturligtvis även brödbord, mineralvatten/lättöl samt te och kaffe. Det är även möjligt att beställa TakeAway.

Hos oss kan du även äta medhavd lunchmat, vi har mikrovågsugn, glas och porslin som du får använda dig av. Vill du komplettera din matlåda kan du välja råkostassiett eller bröd och smör för en mindre peng. Stadshusrestaurangen har öppet vardagar mellan 11 till 13:30. Du hittar vår lunchmeny i Stockholm här på vår hemsida. Notera att vi även har restauranger på andra delar av huvudstaden.

Beställ lunchbuffé i Nacka som du hämtar

Vi på Stockholm Food erbjuder även catering i Stockholm med buffé och andra måltidslösningar. Du kan hitta flera färdiga menyer på hemsidan och du kan även själv komma med förslag, hos oss är ingenting omöjligt. Vår lunchbuffé i Nacka är perfekt om du vill kunna äta maten på en annan plats, exempelvis på kontoret eller kanske utomhus. Vi erbjuder även catering för olika event eller fester.

Frukostfralla, wrap, kaffe eller juice

Förutom att vi erbjuder en god lunchbuffé i Nacka så har vi även caféverksamhet på plats. Här finns allt du behöver för en lättare lunch eller fika, från frukostfrallor och varma mackor till olika smoothies, drickkvarg och juicer. Vi har även pajer, sallader, wraps, crepês, bullar och diverse andra läckerheter. Stadshuscaféet har öppet från 8 till 16 mellan måndag och torsdag. Fredagar stänger vi klockan 15. Oavsett om du vill äta lunch i Nacka eller om du bara vill ha en liten fika är du varmt välkommen in till oss.

Mindre