Nacka Stadshus by Stockholm Food

Välkommen till Stockholm food by Nacka Stadhus på Granitvägen 15 ,där vi varje dag serverar lunch från världens alla hörn och även har caféverksamhet i samarbete med Nacka Kommun.

Här jobbar vi tillsammans med Nacka Kommun och sköter konferensfika och allt vad huset efterfrågar, allt från grill på gården till plockbuffé.

Vi fokuserar även från detta kök på catering på södra sidan om Stockholm framförallt Nacka och värmdö.

Stockholm Food Catering & Event är din naturliga cateringsamarbetspartner i Stockholm och tar beställningar från både privatpersoner och företag.

Du beställer, vi arrangerar och levererar i god tid innan.

Välj från menyn här på vår hemsida eller kom med egna förslag – inget är omöjligt hos oss på Stockholm Food Catering & Event.

Vi levererar allt från frallor och lunch till konferensen till middagar för både stora och små sällskap. Hos oss är inget uppdrag för stort.

Vi tar beställningar från 10 personer och uppåt.

Vi skickar gärna vår lunchmeny ifall du önskar, kontakta oss så får du den.

Alla har rätt god mat!

Välkommen till Stockholm Food Catering & Event.

Lunchmeny

Läs mer

Restaurang Nacka

Vad sägs om att äta en god plockbuffé eller kanske något från Sydasien? Hos vår restaurang i Nacka kan du avnjuta god lunch från världens alla hörn. Vi finns på Granitvägen 15 men levererar även catering till din firma eller event. Vi samarbetar tillsammans med Nacka kommun och driver en populär caféverksamhet. För dig som vill beställa en lyckad cateringbuffé har vi gott om alternativ. På vår hemsida kan du enkelt kolla igenom vilken mat vi erbjuder. Här har vi skapat flera kategorier, bland annat världens bufféer, streetfood, tilltugg och wraps. Vi har något för alla tillfällen och för såväl stora och mindre sällskap. Om du söker efter en riktigt bra restaurang i Nacka har du kommit helt rätt.

Bra restaurang i Nacka

Det finns gott om restauranger i Nacka men få som erbjuder ett så stort och väl utvalt menyutbud som vi. Hos oss kan du inte bara äta riktigt bra lunch i Nacka, vi kan även arrangera lyxiga middagar, bröllopsmenyer och fika till konferensen. För catering är minsta beställning för 10 personer, men vi kan laga mat för långt fler än så. Kontakta oss gärna för att beställa catering. Vi anpassar oss efter dina villkor och önskemål, oavsett hur stora eller små de må vara.

En bra restaurang i Nacka är en restaurang som tillgodoser gästens önskemål, något vi alltid strävar efter att göra. Förutom att vi skapat en stor meny med allt från fika och enklare plockmat till tjusiga och dignande middagsbufféer, gör vi gärna specialbeställningar. Kanske har du en rätt du verkligen vill bjuda på, hör i så fall av dig till oss i god tid så är det förmodligen inga problem alls för oss att fixa det. För dig som ska hålla i en konferens har vi riktigt bra konferens catering. Vi fixar allt från goda frukostpaket och fika till konferensluncher och mycket mer. En vällagad måltid är ett måste för att hålla fokuset på topp. Av alla restauranger i Nacka är få lika mångsidiga och flexibla som oss. Vi hoppas innerligt att du besöker vår restaurang i Nacka och provar vår mat också!

Mindre