Lindhagen by Stockholm Food

På Lindhagensgatan 90 serverar vi god och vällagad lunch från världens alla hörn måndag-fredag 11-13.30.

Välkommen ner till våra lokaler eller vill du ha lunchen till kontoret?

Här hittar du även vårt cateringkök där vi producerar mat som levereras ut till hela Stockholm med omnejd.
Vi levererar allt från frallor och lunch, konferensen eller till middagar för både stora och små sällskap.
Hos oss är inget uppdrag för stort.
Vi tar beställningar från 10 personer och uppåt.

Lunchmeny

Läs mer

Restaurant Lindhagen

Vad sägs om att äta något riktigt gott till lunch idag? Hos oss på Restaurang Lindhagen kan du hitta mat från världens alla hörn, alla vardagar mellan 11 – 13:30. Vi finns på Lindhagensgatan mitt i Stockholm men har även möjlighet att köra ut vår mat till dig. Varför inte beställa lunch från Lindhagensgatan till jobbet? Du kan utan problem hämta lunchen hos oss.

Vi erbjuder alla möjliga läckra rätter, här finns något för alla smaker. Oavsett om du är sugen på något grillat från den amerikanska södern, en klassisk Coq au vin från Frankrike eller hellre avnjuter en autentisk pico de gallo från Sydamerika. Vår restaurang på Lindhagensgatan har något för alla, du kan se hela vår lunchmeny på hemsidan. Här står även priserna med. Om du inte känner för annorlunda smaker idag består vår lunchmeny av flera olika alternativ, från vegetariska rätter till fiskrätter, kötträtter och veckans pasta.

Restaurang Lindhagensgatan i Stockholm

När du besöker vår restaurang på Lindhagensgatan i Stockholm kan du räkna med riktigt bra mat varje dag. Våra erfarna kockar är experter på såväl svensk som utländsk mat. Beställ mat för 10 personer och uppåt, vi serverar dig på plats eller kör ut direkt till dig. Vi levererar en förstklassig cateringmeny i hela Stockholm, både i centrum och omnejd.
Att beställa god catering till jobbet är väldigt populärt. Det är trevligt att äta tillsammans med kollegorna. Se till att beställa vår mat tre dagar innan leverans, då hinner vi fixa allt. Ute i sista minuten? Hör gärna av dig till oss, det är inte omöjligt att vi kan hjälpa dig även om du är sent ute.

Hos vår restaurang på Lindhagensgatan i Stockholm blir du alltid mätt. Skulle du vara allergisk mot något, eller kanske vilja byta ut något från menyn, är det givetvis inte några problem. Vi gör vårt bästa för att möta dina behov och vi tar oss gärna ann utmaningar. Förutom vår populära lunch på vår restaurang på Lindhagensgatan kan vi även laga tjusiga middagar, exempelvis till bröllop och andra stora fester. Kolla igenom vår catering i Stockholm buffé och se vad vi erbjuder. Varmt välkommen till Restaurang Lindhagen!

Mindre