Restaurang Huddinge

Restaurang Huddinge – för dig som vill äta god och näringsrik mat i Huddinge.

Välkommen till vår restaurang på Blickagången 14 vid Huddinge sjukhus och i närheten av Karolinska Institutet. Här bjuder vi på alla möjliga maträtter, från traditionellt skandinaviskt till franskt, italienskt och asiatiskt.

Kontakta oss

Restaurang Huddinge - Dagens Lunch Meny – Stockholm Food

Restaurang & Catering

Vår restaurang i Huddinge hittas på Blickagången 14. Där kan du avnjuta goda dofter som sprider sig från köket när våra skickliga kockar lagar mat från hela världen.

Du är alltid välkommen på lunch men vi kan även köra ut maten till dig. Oavsett om du vill beställa festmåltider eller en passande middagsbuffé för ditt event, eller om du helt enkelt ska bjuda på kontorsfikat, hjälper vi dig. Du kan både besöka vår restaurang för att avnjuta en riktigt bra lunch i Huddinge men det går lika bra att beställa catering till kontoret eller till ditt event.

Lunchrestaurang Huddinge

Mellan kl 11-13:30, måndagar till fredagar, har vi öppet för lunch i Huddinge. Vi bjuder både på sallad, bröd, kaffe/espresso samt dessert till lunchen. Det går även bra att boka bord. Mer info.

Lunchrestaurang / Restaurang Huddinge - Stockholm Food Catering & Event

Affärslunch Huddinge

Vill du luncha med hela kontoret kan du boka en affärslunch hos oss. Vår lunchrestaurang i Huddinge har 45 platser i vår bokningsbara del av matsalen. Affärslunchen består av en trerättersmeny och inkluderar naturligtvis även allt som ingår i den vanliga lunchen.

Lunchbuffé Huddinge

Om du behöver mat till ett event, exempelvis en konferens, en fest eller något helt annat, kan du med fördel beställa lunchbuffé i Huddinge via oss. Vi kan laga alla möjliga maträtter, titta gärna på våra buffémenyer för att hitta välkomponerade rätter som passar väl ihop. Cateringbuffé är en av våra specialiteter och vi kan enkelt laga något för alla, hör bara av dig så kan vi hitta en bra lösning tillsammans.

Välkommen in till vår lunchrestaurang i Huddinge, oavsett om du vill njuta av en god lunch eller ta med dig hämtmat av hög kvalitet.

Det går givetvis även bra att beställa catering i Stockholm, exempelvis en välsmakande lunchbuffé i Huddinge.