Catering, lunch, affärslunch samt Take away i vår ToGo enhet Välkomna!

Lunchmeny

Restaurang Huddinge på Blickagången 14!

ToGo med enbart Take away eller ät på plats i vår stora matsal!

 

ToGo restaurang med enbart Take away Öppettider 10-14

Klicka nedan för att se aktuell meny samt beställa från vår webbshop för avhämtning.

www.togofood.se

Fast food i modern tappning

  • Bao Buns
  • Hamburgare
  • Poke Bowls
  • Sallader

 

Utsökt catering i Huddinge till fest och konferens? Eller dags för affärslunch i Huddinge?

På vår restaurang i Huddinge kan du njuta av sköna smaker från världens alla hörn: Lite asiatisk, lite italienskt, lite svenskt och mycket gott – allt i en härlig mix med mycket grönt. Givetvis är maten tillagade med årstidens bästa varor.

Kontakta oss

Matsalen erbjuder er lunch & catering lagad från grunden.

Vårt tänk i matsalen är att  erbjuda er god mat som har hälsan som utgångspunkt med mycket grönsaker i kosten.

  • Lunch från måndag-fredag kl; 11-14
  • inklusive sallad, kaffe, espresso, bröd, dessert
  • 102 kr

Vi löser det du vill ha!

Affärslunch (boka bord lite längre ner på sidan)

I vår bokningsbara del av matsalen har vi 35 platser.

 

Boka bord

En smakfull restaurang i Huddinge nära dig

Mat ska ätas med öga och doft vid en första anblick. Vi är noga med det simpla och enkla, men är inte rädda för att utmana både menyn och maten som ska lagas – testa oss, så får du se! Vår lunch i Huddinge lirar med vårt tankesätt att alla har rätt till god mat, oavsett vilket rätt du beställer.

När klockan närmar sig 12 finns det bara en sak i huvudet – lunchen! Nu kan alla hårt arbetande i området komma in på affärslunch i Huddinge i en lugn och trevlig miljö. Njut lite mer av de dyrbara minuterna på din lunch med gott sällskap och framförallt: Mat som faller alla i smaken på ditt företag.

Beställ catering i Huddinge

Vi är experter på catering. Oavsett om du vill ha catering i Huddinge, eller någon annanstans i Stockholm, kan vi leverera maten du vill ha till festen, firmafesten, konferensen, eventet eller vilken tillställning som helst.
Finns det någon med allergier? Eller har du några önskemål eller frågor på menyn? Berätta det för oss vid beställningen, så ser vi till att maten blir precis som du vill ha den.

Ring oss på 08-22 40 60 eller maila neo@stockholmfood.se för att beställa catering.

Besök vår lunchrestaurang i Huddinge på Blickagången 14 måndag-fredag.
Varmt välkommen!

Läs mer

Restaurang Huddinge

Varmt välkommen till Blickagången 14! Här hittar du vår populära restaurang Huddinge. Hos oss sprider sig goda dofter från köket när våra skickliga kockar lagar mat från hela världen. Till oss är du alltid välkommen på lunch men vi kan även köra ut maten till dig. Oavsett om du behöver beställa festmåltider eller en passande middagsbuffé för ditt event, eller om du helt enkelt ska bjuda på kontorsfikat, hjälper vi dig. Du kan både besöka vår restaurang för att avnjuta en riktigt bra lunch i Huddinge men det går lika bra att beställa catering till kontoret eller till ditt event. Se bara till att vara ute minst tre dagar i förväg. Hos vår lunchrestaurang Huddinge bjuds det på läckerheter från världens alla hörn. Du kan beställa kulinariska rätter från Orienten, fräsch mat från det skandinaviska köket eller kanske något hett från Sydasien! Vi tillagar rätter som cajunsotad lax, enchiladas, het curry och tomat- och mozzarellasallad, för att nämna några rätter. Du kan alltid beställa flera tillbehör som förhöjer måltiden, till exempel nybakat bröd med smör och goda såser. Kolla gärna in vår cateringmeny för att se allt vi erbjuder. Vi kan givetvis även förändra menyn efter dina önskemål och har såklart möjlighet att skapa en meny som passar alla, oavsett allergier.

Lunchrestaurang i Huddinge

Vår restaurang i Huddinge är populär bland såväl företag som privatpersoner. Bra att komma ihåg innan du beställer catering är att minsta beställning för våra rätter är 10 portioner. När du besöker vår lunchrestaurang Huddinge får du njuta av riktigt bra mat, måndag till fredag från 11 – 14. Du behöver inte göra någon förbeställning, det är bara att titta förbi. För endast 99 kronor får du god lunch där det ingår både sallad, bröd, kaffe, espresso och efterrätt. För företag som vill äta affärslunch kan du boka bord direkt på hemsidan.

Sugen på frukost? Hos vår restaurang i Huddinge kan du även beställa ToGo, då är öppettiderna 07 – 16 (frukost 07 – 11). Ta med dig nygjord gröt, färska frallor och goda juicer! Besök vår restaurang Huddinge redan idag! Kom även ihåg att kolla in vår stora lunchmeny Stockholm, ett varmt tips om du besöker huvudstaden och vill äta riktigt bra mat. Välkommen till vår restaurang på Lindhagensgatan 90 i Huddinge.

Mindre