Lunchmeny Stockholm

Vill du beställa lunch i Stockholm som du hämtar upp kan du med fördel vända dig till oss. Vår lunchmeny i Stockholm består av flera goda rätter som du kan välja mellan, till exempel fiskrätter, kötträtter, vegetariska rätter, goda sallader, husets hamburgare och veckans pasta. Här inne på vår hemsida kan du se exakt vad vi erbjuder. Om du är på jakt efter bästa lunchmeny i Stockholm har du kommit till rätt ställe.

Kontakta oss

Lunchmeny i Stockholm för företag

Om du ska beställa mat till kontoret kan du hitta flera goda rätter från vår lunchmeny i Stockholm. Maten kan du antingen hämta på egen hand eller få levererad mot en leveranskostnad. Att bjuda på lunchen är ett bra sätt att visa personalen uppskattning. Vår cateringtjänst i stockholm passar även utmärkt när ni är för många för att kunna luncha tillsammans i en vanlig restaurang. Beställ mat från vår lunchmeny i Stockholm och hämta den från en våra lokaler när det passar. Vi ser till att maten är färdig så att du snabbt kan komma tillbaka till kontoret med de efterlängtade maträtterna.

Ät hos oss

Naturligtvis erbjuder vi även mat på plats hos oss. Vi har flera restauranger i Stockholm och omnejd som du kan besöka. Om du vill ha lunch i Lindhagen, kom till Lindhagensgatan 90 och njut av maträtter från världens alla hörn. Vi har öppet mellan 11 till 13:30, måndag till fredag.

Vi erbjuder även prisvärd lunch i Huddinge. Från vår restaurang vid Huddinge sjukhus kan du både äta på plats eller beställa Take Away via vår ToGo-enhet. Även här har vi maträtter från alla möjliga länder och kulturer, bland annat asiatiskt, svenskt och italienskt. Härifrån erbjuder vi bara lunch på plats från 11 till 14 varje måndag till fredag. Du kan även äta frukost hos oss mellan 7 till 11 och vi har vår ToGo-enhet öppet till 16:00. Ska du bjuda personalen på lunch kan du boka en affärslunch för upp till 35 personer i vår restaurang. Då ingår en trerättersmeny med dryck, dessert och gott kaffe.

Är du sugen på lunch i Nacka har vi en restaurang tillsammans med Nacka kommun inuti Nacka Stadshus. Här har vi både restaurang- och caféverksamhet. Det är även härifrån vi tillagar cateringmat till gäster på den södra sidan av Stockholm.

Beställ god mat från den bästa lunchmenyn i Stockholm eller varför inte komma med egna lunchförslag? Vi på Stockholm Food gör alltid vårt bästa för att du ska få en riktigt bra lunch.