Lunch i Huddinge

Om du vill äta en god lunch i Huddinge är du varmt välkommen till vår restaurang. Vi finns vid Huddinge sjukhus, i närheten av Karolinska Institutet. Här bjuder vi på alla möjliga maträtter, från traditionellt skandinaviskt till franskt, italienskt och asiatiskt.

Kontakta oss

Besök vår lunchrestaurang i Huddinge

Mellan 11 och 14, måndagar till fredagar, har vi öppet för lunch i Huddinge. Vi bjuder både på sallad, bröd, kaffe/espresso samt dessert till lunchen. Du kan hitta vår lunchmeny i Stockholm här på vår hemsida. Det går att boka bord genom att antingen ringa eller använda bokningsfunktionen.

Vill du luncha med hela kontoret kan du boka en affärslunch hos oss. Vår lunchrestaurang i Huddinge har 35 platser i vår bokningsbara del av matsalen. Affärslunchen består av en trerättersmeny och inkluderar naturligtvis även allt som ingår i den vanliga lunchen.

Förutom lunch på plats kan du även ta med dig mat via vår ToGo-enhet, perfekt när du vill kunna äta din mat på kontoret eller utomhus när vädret är fint. Vår ToGo-restaurang erbjuder hamburgare, pokebowls, sallader, pizza och mycket annat gott.

Mer än bara en vanlig lunchrestaurang

Vår restaurang i Huddinge erbjuder mer än bara lunch. Vi har öppet från 7 på morgonen till 16 på eftermiddagen. Mellan 7 och 11 erbjuder vi en god frukost, från smakfull gröt till fyllda bagels, omelett, frallor, goda juicer och gott kaffe.

Beställ en lunchbuffé Huddinge

Om du behöver mat till ett event, exempelvis en konferens, en fest eller något helt annat, kan du med fördel beställa lunchbuffé i Huddinge via oss. Vi kan laga alla möjliga maträtter, titta gärna på våra buffémenyer för att hitta välkomponerade rätter som passar väl ihop. Cateringbuffé är en av våra specialiteter och vi kan enkelt laga något för alla, hör bara av dig så kan vi hitta en bra lösning tillsammans.

Välkommen in till vår lunchrestaurang i Huddinge, oavsett om du vill äta frukost, njuta av en god lunch eller ta med dig hämtmat av hög kvalitet. Vill du beställa våra cateringtjänster i Stockholm, exempelvis lunchbuffé i Huddinge, tänk på att du måste boka minst tre dagar innan leverans.