Lunch Huddinge

Lunch Huddinge – Ät dagens lunch på vår lunchrestaurang i Huddinge. Näringsrik och god lunch med smaker från hela världen – allt i en härlig mix av mycket grönsaker!

Vår matsal erbjuder dagens lunch och catering tillagad från grunden med årstidens bästa råvaror.

Lunchrestaurang: Blickagången 14 i Huddinge

  • Dagens lunch (120 SEK) Mån-Fre kl 11:00-13:30
  • Sallad, kaffe, espresso, bröd, dessert
  • Boka bord för affärslunch m.m.

Boka bord genom att mejla: info@stockholmfood.se

Burgare av Sthlm Food

  • Hamburgare (nöt, kyckling, halloumi, vegan)
  • Dagens matlåda

Öppet Mån-Fre kl 10:30-13:30

Adress: Blickagången 12, 141 52 Huddinge

1. Slå dig ner vid ett ledigt bord
2. Beställ enkelt via WEIQ appen

Dagens lunch Huddinge

Dagens lunch är för många det viktigaste målet – därför satsar vi på en lunchrestaurang med god och näringsrik mat som stöttar kroppen och ger energi för resten av dagen.

Vi är noga med det simpla och enkla, men är aldrig rädda för att utmana vår lunchmeny eller maten som lagas. Testa oss, så får du se! Ät dagens lunch i Huddinge. På vår lunchrestaurang i Huddinge arbetar vi utifrån tankesättet att du alltid ska få god och näringsrik mat – oavsett vad du beställer!

Affärslunch i Huddinge

Stockholm Food välkomnar alla företag, personal samt kunder att avnjuta en god och vällagad affärslunch i Huddinge. Vår stora matsal erbjuder en lugn, välkomnande och trevlig miljö där ni kan avnjuta lunch med gott sällskap och framförallt – mat som faller alla i smaken.

Boka bord

Boka bord så förbereder vi er ankomst. I den bokningsbara delen av matsalen finns 45 platser där ni erbjuds en lunchmeny bestående av liten förrätt, varmrätt, dessert, vatten och kaffe. Att boka bord kostar 170 SEK per person och i mån om plats.

Boka bord genom att mejla: info@stockholmfood.se

Lunchrestaurang Huddinge

Lunchrestaurang Huddinge – På vår lunchrestaurang Huddinge bjuds det på läckerheter från världens alla hörn. Du kan beställa kulinariska rätter från Orienten, fräsch mat från det skandinaviska köket eller kanske något hett från Sydasien! Du kan alltid beställa flera tillbehör som förhöjer måltiden, till exempel nybakat bröd med smör samt goda såser.

Vår lunchrestaurang är populär bland såväl företag som privatpersoner. När du besöker vår lunchrestaurang i Huddinge får du njuta av riktigt bra mat, måndag till fredag från 11-13:30. Du behöver inte göra någon förbeställning, det är bara att titta förbi. För endast 120 SEK får du god lunch där det ingår både sallad, bröd, kaffe, espresso och efterrätt.

För företag som vill äta affärslunch så går det givetvis att boka bord. Välkommen till vår lunchrestaurang på Blickagången 14 i Huddinge.

Läs mer

Catering Huddinge

Catering i Huddinge? Inga problem! Stockholm Food Catering & Event är experter på catering och levererar god mat till alla typer av event såsom fest, firmafest, konferens m.m. Oavsett om du vill ha catering i Huddinge eller någon annanstans i Stockholm så hjälper vi till. Bra att komma ihåg innan du beställer catering är att minsta beställning för våra rätter är 10 portioner.

Kolla gärna in vår cateringmeny för att se allt vi erbjuder. Vi kan givetvis även förändra menyn efter dina önskemål och har såklart möjlighet att skapa en meny som passar alla.

Finns det någon med allergier? Eller har du önskemål om vegetarisk mat eller andra frågor kring vår catering meny? Berätta för oss vid beställningen, så ser vi till att maten blir precis som du vill ha den.

Använd kontaktformuläret här på hemsidan eller kontakta oss på 08-22 40 60. Det går även bra att maila info@stockholmfood.se för att beställa catering.

Mindre