Öppnar 1/12-17

1/12-17 öppnar vi en ny spännande restaurang samt en ToGo enhet med catering i Huddinge,
ingång från Blickargången vid Huddinge sjukhus

Utsökt catering i Huddinge till fest och konferens? Eller dags för affärslunch i Huddinge? På vår restaurang i Huddinge kan du njuta av sköna smaker från världens alla hörn: Lite asiatisk, lite italienskt, lite svenskt och mycket gott – allt i en härlig mix med mycket grönt. Givetvis är maten tillagade med årstidens bästa varor.

Vår nyöppnade lunchrestaurang i Huddinge erbjuder:

  • Lunch från måndag-fredag
  • Klassisk catering till företag och privatpersoner

 

ToGo butik med enbart Take away

kommer att ha öppet 07-18

  • Varm frukost och fast food i modern tappning
Lunchmeny

En smakfull restaurang i Huddinge nära dig

Mat ska ätas med öga och doft vid en första anblick. Vi är noga med det simpla och enkla, men är inte rädda för att utmana både menyn och maten som ska lagas – testa oss, så får du se! Vår lunch i Huddinge lirar med vårt tankesätt att alla har rätt till god mat, oavsett vilket rätt du beställer.

När klockan närmar sig 12 finns det bara en sak i huvudet – lunchen! Nu kan alla hårt arbetande i området komma in på affärslunch i Huddinge i en lugn och trevlig miljö. Njut lite mer av de dyrbara minuterna på din lunch med gott sällskap och framförallt: Mat som faller alla i smaken på ditt företag.

Beställ catering i Huddinge

Vi är experter på catering. Oavsett om du vill ha catering i Huddinge, eller någon annanstans i Stockholm, kan vi leverera maten du vill ha till festen, firmafesten, konferensen, eventet eller vilken tillställning som helst.
Finns det någon med allergier? Eller har du några önskemål eller frågor på menyn? Berätta det för oss vid beställningen, så ser vi till att maten blir precis som du vill ha den.

Ring oss på 08-22 40 60 eller maila info@stockholmfood.se för att beställa catering.

Besök vår lunchrestaurang i Huddinge på Blickargången 14 måndag-fredag.
Varmt välkommen!