Beställ Pinxos, fyllda glas, tilltugg och snittar via Stockholm Food Catering & Event. SE MENY
Pintox & Tilltugg

FÖR ATT BESTÄLLA
Beställ Pintox och tilltugg via några av dessa kontaktmöjligheter:
- Fyll i formuläret
- Mejla: info@stockholmfood.se
- …eller Ring: 08-22 40 60
OBS! Vi tar helst emot din beställning senast 3 dagar före leverans, men hjälper dig naturligtvis även om du skulle vara ute i sista minuten!
Minsta beställning är 10 portioner. Ändringar kan göras senast 3 dagar före leverans, i annat fall debiteras fullt pris. Moms tillkommer med 12%.
Frågor om allergener? Hör av dig!
Pintox & Tilltugg Meny
PINTXOS 45 SEK/st
Spanska snittar på stenugnsbakat bröd med olika fyllningar. Minimum på 3 st /person på beställning.
FISK
- Dill-& limebakad lax
- Halstrad marinerad tonfisk med chilicrème
- Rökt lax med dill samt pepparrot
- Crabcakes med mangosallad
- Scampi med smak av vitlök och basilika
KÖTT
- Serranoskinka och rostad paprika
- Örtbakad kyckling med aprikoser och aioli
- Pepparsotad biff i tunna skivor med bakad cocktailtomat
- Färsk chorizo med vitlökszucchini
VEGETARISKT
- Bakad kronärtskocksbotten med ingefära och chili
- Tapenad med bakade grönsaker
- Vitlöksstekta champinjoner
- Rostade rödbetor med Chevré och solroskärnor
- Sesamrostad rotfruktssallad med solroskärnor
FYLLDA GLAS 52 SEK/st
- Caesarsallad med rosmarin- och majskyckling
- Liten nudelsallad med kammussel- och tomatspett samt mangosalsa
- Peruansk ceviche med koriander och chili
TILLTUGG 45 kr/st
- Örtbakad rotsellerikub med dragoncremé
- Sesamfröpanerat laxspett med chilidipp
- Rostade rödbetor med getostcreme i glas
- Marinerade oliver & grissini
- Tomat- & mozzarellaspett med basilikaolja
- Krustad med kräftstjärtar och vaniljbakad fänkål
- Tårtbit av västerbottenpaj
- Dill- & pepparrotsfylld rökt laxrulle
- Honungsglacerad getost
- Chilimarinerad kycklingspett
- Serranoskinka med melon & basilika
- Tzatziki & lantbröd
- Miniwraps, olika fyllningar
SNITTAR 48 SEK/st
Vegetariskt
- Getost med honung och solroskärnor
- Färskost med soltorkade tomater och basilika
- Färskost med koriander, rödlök och jalapeno
Fisk
- Varmrökt lax med pepparrot och färskost
- Gubbröra med dill
- Kallrökt Lax med dillcreme
- Tonfisk med vitlök och persiljacreme
Kött
- Serrano med tapenade
- Rostbiff med currymayonaise
- Kalkon med fetaost créme
- Kyckling med bacon och tomatcréme
- Rökt skinka och purjolök med dijoncreme