Catering Östermalm, Vasastan, Kungsholmen, Södermalm m.m

Vi levererar catering i hela Stockholm med omnejd (Östermalm, Vasastan, Kungsholmen, Södermalm m.m)

Frallor, lunch, eller något extra till mötet/konferensen? Hos oss är inget uppdrag för stort. Vi tar beställningar från 10 personer och uppåt.

Stockholm Food är din cateringsamarbetspartner och tar beställningar både från företag och privatpersoner. Du beställer, vi arrangerar och så levererar vi på överenskommen tid.

Välj meny här från hemsidan eller kom med ett eget förslag – inget är omöjligt för oss på Stockholm Food!

Samtliga priser är hämtpriser – vid leverans tillkommer en leveransavgift.

Checklista inför catering

  • Önskar ni hyra porslin, bestick och glas?
  • Finns serveringsbestick eller vill ni hyra?
  • Önskar ni hyra linnedukar?
  • Vill ni beställa dryck till maten?
  • Specialkost & allergier?
  • När ska maten vara på plats?
  • Vi rekommenderar minst en halvtimme före det är dags att äta.
  • Vem tar emot maten samt ett telefonnummer?
  • När ska returerna hämtas tillbaka?
  • Behövs serveringspersonal?

Läs mer

Cateringmeny

Catering är ett utmärkt sätt att säkerställa att dina gäster får en riktigt bra middagsupplevelse. Vi på Stockholm Food erbjuder en riktigt stor cateringmeny som passar för alla tillfällen och både mindre och större sällskap. Oavsett vart i Stockholm du befinner dig kan vi hjälpa till. Vi levererar god mat i hela Stockholmsområdet, både centralt och med omnejd (Östermalm, Vasastan, Södermalm och Kungsholmen för att nämna några). Om du är osäker på om vi levererar till ditt område får du gärna kontakta oss. När det kommer till catering finns det väldigt mycket att välja på. Åtminstone när du vänder dig till oss på Stockholm Food. Vi är vana att laga god mat för såväl stora sällskap som mindre och finare event som bröllop eller mer vardagliga konferenser. För att göra din fest speciell och minnesvärd hjälper vi gärna till att skapa en annorlunda cateringmeny.

Annorlunda cateringmeny

En cateringbuffé kan vara i stort sätt bestå av vilka maträtter som helst. Hos oss har du inte bara möjlighet att välja festmåltider som skagenröror och ankbröst. Vi erbjuder även vällagad streetfood och många andra spännande rätter som bland annat jambalaya, gnocchi, wok och paella. Du kan se hela vår cateringmeny på hemsidan. Saknar du något i menyn? Eller skulle du vilja byta ut någon av rätterna? Kontakta oss gärna, vi gör alltid vårt bästa för att möta dina behov och önskemål.

En cateringmeny i Stockholm är precis vad du vill att den ska vara. Genom att erbjuda ett stort och väl utvalt menyutbud kan du enkelt hitta något som passar perfekt för tillfället. Från vår cateringmeny i Stockholm finns mängder av teman att välja bland. Kolla exempelvis in vår kategori med wraps och matiga mackor! Här hittar du klassiska pålägg som goda ostar och skinka men även mer fylliga alternativ som pestokyckling, Serrano eller kalkon. Du väljer såklart själv om mackorna ska göras på ljust eller mörkt bröd, eller kanske båda. Beställ goda rätter från den bästa cateringen i Stockholm!

Catering för fest och vardag

Oavsett bröllop eller vardag är god mat alltid något som uppskattas. För dig som ska anordna ett fint bröllop har vi satt ihop en riktigt bra meny för catering för bröllop. I vanlig ordning kan du själv komma med förslag och önskemål, vi har alltid möjlighet att anpassa oss. För dig som vill erbjuda mer annorlunda cateringmeny har du kommit rätt. Ta en titt i vår stora cateringmeny redan idag och hitta dina favoriter!

Mindre