Cateringmeny

En cateringmeny från Stockholm Food säkerställer att dina gäster får en riktigt bra middagsupplevelse. Stockholm Food erbjuder en rik cateringmeny med ett stort antal rätter som passar för alla tillfällen – både för mindre och större sällskap.

Kontakta oss

Vår cateringmeny består av rätter med inspiration från alla världens hörn och kanter. Vi är vana att laga god mat för stora sällskap såväl som mindre och finare event eller konferenser. För att göra din fest speciell och minnesvärd hjälper vi gärna till att skapa en annorlunda cateringmeny.

Har du redan en speciell meny i åtanke? Inga problem! Antingen kan du justera en av våra färdigkomponerade menyer, eller så hjälper vi dig att skräddarsy en cateringmeny från grunden, baserad på typ och tema för ditt event, din vision samt dina gäster.

Checklista inför catering

Catering, bröllop, fester och andra typer av event kräver noggrann planering för att det ska bli lyckat och trevligt. Ett av de större momenten som ingår är planeringen av maten.

För att underlätta för dig har vi därför satt ihop en checklista med tjänster vi erbjuder som vi rekommenderar att du först går igenom när du ska beställa catering:

  • Önskar ni hyra porslin och glas?
  • Finns serveringsbestick eller vill ni hyra?
  • Önskar ni hyra linnedukar?
  • Vill ni beställa dryck till maten?
  • Behövs någon specialkost för allergi eller dieter?
  • När ska maten vara på plats?
  • Vi rekommenderar minst en halvtimme före det är dags att äta.
  • Vem tar emot maten samt ett telefonnummer?
  • När ska returerna hämtas tillbaka?
  • Behövs serveringspersonal? (Kan hyras)

Våra olika cateringmenyer

En cateringbuffé kan i stort sett bestå av vilka maträtter som helst. Hos oss har du inte bara möjlighet att välja festmåltider som skagenröra och ankbröst. Vi erbjuder även vällagad streetfood och många andra spännande rätter som bland annat jambalaya, gnocchi, wok och paella. Du kan se hela vår cateringmeny längre upp på denna sida.

Saknar du något i menyn? Eller skulle du vilja byta ut någon av rätterna? Kontakta oss gärna, vi gör alltid vårt bästa för att möta dina behov och önskemål.

En cateringmeny i Stockholm är precis vad du vill att den ska vara. Genom att erbjuda en stor och väl utvald meny kan du enkelt hitta något som passar perfekt för tillfället. Från vår cateringmeny i Stockholm finns mängder av teman att välja bland. Kolla exempelvis in vår kategori med wraps och matiga mackor! Här hittar du klassiska pålägg som goda ostar och skinka men även mer fylliga alternativ som pestokyckling, Serrano eller kalkon. Du väljer såklart själv om mackorna ska göras på ljust eller mörkt bröd, eller kanske båda. Beställ goda rätter från Stockholm Food, vi strävar alltid efter att erbjuda bäst catering i Stockholm!

Catering för fest och vardag

Oavsett fest eller vardag är god mat alltid något som uppskattas. I vanlig ordning kan du själv komma med förslag och önskemål, vi har alltid möjlighet att anpassa oss. För dig som vill erbjuda mer annorlunda cateringmeny har du kommit rätt. Ta en titt i vår stora cateringmeny redan idag och hitta dina favoriter!

Catering Östermalm, Vasastan, Kungsholmen, Södermalm

Oavsett vart i Stockholm du befinner dig kan vi hjälpa till. Vi levererar god mat i hela Stockholmsområdet, både centralt och med omnejd (Östermalm, Vasastan, Södermalm och Kungsholmen för att nämna några). Om du är osäker på om vi levererar till ditt område får du gärna kontakta oss.

Catering för alla tillfällen

Frallor, lunch, eller något extra till mötet/konferensen? Hos oss är inget uppdrag för stort. Vi tar beställningar från 10 personer och uppåt.

Stockholm Food tar beställningar både från företag och privatpersoner. Du beställer, vi arrangerar och ordnar med matleveransen på överenskommen tid. Välj meny här från hemsidan eller kom med ett eget förslag – inget är omöjligt för oss på Stockholm Food!

Samtliga priser är hämtpriser – vid catering leverans tillkommer en leveransavgift.