Catering Stockholm

Catering Buffé

Catering Buffé – Buffén är inget nytt koncept, middagsformen har rötter som kan spåras till det svenska brännvinsbordet från 1500-talet. Idag är det ett prisvärt och effektivt sätt att laga och servera mat till ett stort antal gäster. Tänk dig själv vad som skulle hända om alla dina gäster besökte en restaurang istället.

Först ska servitörerna ta emot beställningarna för varje individ och sedan ska köket börja tillaga maten, vilket innebär att gästerna sällan får sina tallrikar samtidigt. Detta går naturligtvis att styra upp på ett smidigt sätt men vill du kunna bjuda på god mat på en egen vald plats är cateringbuffé ett betydligt bättre alternativ.

God mat till alla dina gäster

Eftersom en buffé går att förbereda är maten färdig att ätas när gästerna kommer till bordet. De har många rätter att välja mellan och kan själva välja ut vad de vill äta. Om du vet att det finns personer som har speciell kost kan du ta upp detta när du bestämmer menyn, på så sätt kan vi tillgodose alla gäster. En välplanerad buffé är helt enkelt ett smidigt sätt att bjuda ett stort gäng på riktigt god mat.

Ett perfekt val till ditt event

Mat till event är alltid uppskattat, speciellt för de längre eventen som kan hålla på under en hel dag. Ett event i sig kan vara lite vad som helst och det är ett vanligt inslag i Stockholm. Det kan vara en stor fest med vänner och familj, en produktrelease med inbjudna gäster eller kanske ett långt föredrag med flera föreläsare som pratar på hela dagen. Det kan även vara något helt annat, under flera år har vi lagat mat till både evenemangdeltagare och festivalgäster m.m. Om du håller på att planera något, oavsett om det är en liten fest, en konferensdag eller en enorm festival, hör av dig till oss så hjälper vi dig med maten. Vi ordnar med både catering för konferens i Stockholm och mycket mer.

Låt oss ta hand om maten åt dig

Vi erbjuder cateringbuffé i Stockholm som vi kan anpassa utefter vad det är du har planerat. Det kan exempelvis handla om att vi serverar goda snacks och tilltugg under tiden som alla minglar. Det kan även handla om att vi lagar en stor och lyxig buffé med många olika varma och kalla rätter att välja mellan, från laxtartar och kräftskagen till ankbröst, rostade rotfrukter och mycket mer. Vi har flera välkomponerade menyer för dig att välja mellan.

Catering Buffé Stockholm

Vi vet hur viktigt det är med god mat under ett event. Oavsett om du vill ha en frukostbuffé med klassiska svenska pålägg eller ett stort buffébord med flera välsmakande rätter kan du lita på att maten håller högsta kvalitet. För att kunna få ihop maten på bästa sätt behöver vi din beställning minst tre dagar före leverans. Det händer att vi får in akutbeställningar, det är trots allt lätt hänt att man glömmer bort maten tills det nästan är för sent. Vid sådana fall försöker vi alltid hjälpa till så gott det går.

Den minsta beställningen du kan göra för cateringbuffé i Stockholm är på tio portioner per rätt. Det går att göra ändringar för antal portioner om du hör av dig i god tid, allra senast tre dagar före leverans. Vi tillhandahåller våra tjänster till både företag och privatpersoner. Du kan hitta både menyer, måltidstyper och priser per person här på vår hemsida. Notera att alla priser är hämtpriser och att moms tillkommer med 12%. Om maten ska köras ut tillkommer en leveranskostnad. Vill du ha bästa buffé och catering i Stockholm, hör av dig så hjälper vi dig med god mat till just ditt event.

Vill du ha catering buffé till ditt event?

Som du märker är vi mycket anpassningsbara. Det spelar ingen roll om du vill ha god företagslunch eller fantastisk mat till alla typer av event. Vi erbjuder både cateringbuffé och andra måltidslösningar. Gör det lätt för dig själv och hör av dig till oss redan idag så kan vi planera maten till ditt event direkt. Om du är osäker på vad som passar just din tillställning kan vi naturligtvis hjälpa dig hitta rätt. Ring eller skicka ett mejl så kan vi hjälpa dig med planeringen direkt.

Är du sent ute? Det är inte alltid säkert att vi klarar av en mycket kort leveranstid men vi gör alltid vårt bästa för att hjälpa dig. Ring ändå så försöker vi lösa det tillsammans.