Catering till bröllop

Det finns hundratals saker att ha koll på när du ska gifta dig, speciellt om du ska organisera bröllopet på egen hand. Du ska bland annat hitta den rätta bröllopsklänningen eller bröllopskostymen, hitta den rätta kyrkan eller lokalen, bestämma ett datum, välja ut gäster och planera vad alla ska äta. Detta är bara en liten del av allt som behöver styras upp. När det kommer till maten kan vi på Stockholm Food hjälpa dig. Vi erbjuder catering till bröllop som du kan anpassa på flera sätt. Oavsett om du vill ha en fin trerättersmiddag eller om du hellre vill bjuda på en god buffé kan du räkna med oss.

Beställ bröllopscatering I Stockholm som passar ditt bröllop

Ett bröllop kan se ut på många olika sätt. Du kanske har ett speciellt tema för bröllopet eller så har din familj speciella traditioner. Vi är väl medvetna om hur mycket dagens bröllop kan skilja sig från varandra. När du vänder dig till oss har du flera alternativ att välja mellan, både när det kommer till maträtterna och även när det kommer till själva middagslösningen. Om du har bjudit väldigt många gäster kan det vara bättre med cateringbuffé, det vill säga flera matstationer där gästerna kan välja mellan olika varma och kalla rätter. På så sätt behöver ingen vänta på att bli serverad och alla kan lägga upp sina tallrikar efter smak.

Välj bland flera färdiga menyer

Vi har satt ihop flera menyer för bröllopscatering i Stockholm, alla med olika rätter och olika priser per person. Du hittar dessa menyer här på vår hemsida. Rätterna är planerade så att de passar väl ihop med varandra men du kan även komplettera buffén med olika tillbehör, exempelvis två till tre sorters ostar, vitlöksbröd, ört- och vitlöksmarinerade oliver eller västerbottenpaj för att nämna några alternativ. Om du vill ha bröllopscatering i Stockholm som passar ett visst tema kan du även titta på menyerna i kategorin ”Världens bufféer”. Här finns mat från olika länder och kulturer. Några exempel på menyer är Amerikanska södern, Sydasienstyle och Skandinaviska årstider.

Hör av dig tidigt

Det finns många saker att tänka på när du ska styra upp catering till bröllop i Stockholm. Vi vill gärna veta hur många gäster vi ska laga mat till, vilken dag maten ska levereras och om vi behöver ta hänsyn till allergier eller speciella kostbehov. Tänk på att priserna är baserade på att ni hämtar maten och att det även tillkommer 12% moms. Vi kan naturligtvis även leverera maten till er, då tillkommer en leveranskostnad. Vi på Stockholm Food Catering & Event är experter när det kommer till cateringtjänster för fest och event. Hör av dig till oss om du vill ha catering till bröllop som håller hög kvalitet, oavsett om det är ett litet och intimt bröllop eller en storslagen fest med hundratals gäster.