Catering till bröllop

Det finns hundratals saker att ha koll på när du ska gifta dig, speciellt om du ska organisera bröllopet på egen hand. Du ska bland annat hitta den rätta bröllopsklänningen eller bröllopskostymen, hitta den rätta kyrkan eller lokalen, bestämma ett datum, välja ut gäster och planera vad alla ska äta. Detta är bara en liten del av allt som behöver styras upp.

Kontakta oss

Medan vi inte kan hjälpa dig välja klänning eller kostym, så kan vi ta hand om maten. Vi erbjuder catering till bröllop som du kan anpassa på flera sätt helt utefter dina och bröllopsgästernas behov. Oavsett om du vill ha en fin trerättersmiddag eller om du hellre vill bjuda på en god buffé kan du räkna med oss.

Få mer tid för annat

Valet av mat och dryck är ett av de största momenten i bröllopsplanering som ofta äter upp mycket tid och kan orsaka stora frustrationer. Bröllopsstress är ett väldokumenterat fenomen som många drabbas av, något du vill undvika till varje pris; du vill i slutändan kunna njuta av den största dagen i ditt liv.

Den främsta anledningen att beställa bröllopscatering är helt enkelt den tid du sparar på att överlåta det till oss. Detta är tid du sedan kan lägga på andra på andra detaljer av bröllopet eller som helt enkelt tillåter dig att ta en paus från planerandet för att kunna komma utvilad till din stora dag.

Beställ bröllopscatering I Stockholm som passar ditt bröllop

Ett bröllop kan se ut på många olika sätt. Du kanske har ett speciellt tema för bröllopet eller så har din familj speciella traditioner. Vi är väl medvetna om hur mycket dagens bröllop kan skilja sig från varandra. När du vänder dig till oss har du flera alternativ att välja mellan, både när det kommer till maträtterna såväl som själva middagslösningen/serveringen. Om du har bjudit väldigt många gäster kan det vara bättre med en cateringbuffé, det vill säga flera matstationer där gästerna själva kan välja mellan olika varma och kalla rätter. På så sätt behöver ingen vänta på att bli serverad och alla kan lägga upp sina tallrikar efter smak och hur hungriga de är.

Välj bland flera färdiga menyer

Vi har satt ihop flera menyer för bröllopscatering i Stockholm, alla med olika rätter till olika priser per person. Du hittar dessa menyer här på vår hemsida. Rätterna är noggrant planerade så att de passar väl ihop med varandra. Du kan dock även komplettera buffén efter dina behov med olika tillbehör, exempelvis två till tre sorters ostar, vitlöksbröd, ört- och vitlöksmarinerade oliver eller västerbottenpaj för att nämna några alternativ. Om du vill ha bröllopscatering i Stockholm som passar ett visst tema kan du även titta på menyerna i kategorin ”Världens bufféer”. Här finns mat från världens alla hörn, länder och kulturer. Några exempel på menyer är amerikanska södern, Sydasienstyle och Skandinaviska årstider.

Många års erfarenhet av catering för bröllop

Stockholm Food har i över 20 år hjälpt bröllopspar med planeringen av mat, dryck såväl som bröllopstårta. Vi tar oss alltid tiden att sitta ned tillsammans med dig i lugn och ro för att se över dina behov och önskemål, och utefter det, ta fram den perfekta bröllopsmenyn. Vårt mål är att du på själva bröllopsdagen ska vara utvilad och kan lägga hela ditt fokus på din partner istället för att oroa dig inför den rådande bröllopsmottagningen.

När du beställer catering för bröllop från Stockholm Food, vet att du är i trygga händer. Vi erbjuder en pålitlig tjänst baserat på väl invanda rutiner där vi levererar bröllopsmat av högsta kvalitet, smakmässigt såväl som estetiskt.

Hör av dig tidigt

Det finns ett par viktiga saker du behöver informera oss om när du ska styra upp catering till bröllop i Stockholm. Vi behöver veta hur många gäster vi ska laga mat till, vilken dag maten ska levereras och om vi behöver ta hänsyn till allergier eller speciella kostbehov. Tänk på att priserna för cateringbröllop är baserade på att ni själva hämtar maten och att det även tillkommer 12% moms. Vi kan naturligtvis även leverera maten direkt till er vid en speciell tidpunkt, notera dock att det då tillkommer en leveranskostnad.

Vi på Stockholm Food Catering & Event är experter när det kommer till cateringtjänster i stockholm. Hör av dig till oss om du vill ha catering till bröllop i Stockholm som håller hög kvalitet, oavsett om det är ett litet och intimt bröllop eller en storslagen fest med hundratals gäster.