Cateringbuffé är en populär matlösning som erbjuds av många cateringföretag. Det är ett praktiskt och bekvämt sätt att bjuda på mat när man har många gäster, oavsett om det är en företagsfest, studentfirande, eller en annan speciell tillställning. Buffén ger gästerna möjlighet att välja och vraka mellan olika maträtter som är ordnade på ett tilltalande sätt.

En typisk cateringbuffé kan inkludera ett antal rätter som är anpassade efter kundens preferenser och kostrestriktioner. Det kan vara allt från kalla förrätter, sallader, varma huvudrätter, till desserter och frukt. Dessutom kan det erbjudas olika sorters bröd och pålägg för de som vill ha något lättare.

Cateringbufféer är också en utmärkt lösning för att anpassa maten till olika smaker och kosthållningar. Det är enkelt att inkludera vegetariska, glutenfria och laktosfria alternativ i buffén för att alla gäster ska kunna njuta av maten.

Catering Buffé Stockholm Food Catering Event Bufféer

Vad är en cateringbuffé – egentligen?

Cateringbuffé är precis vad det låter som: en buffé du kan beställa via catering. Ett simpelt koncept som gör all skillnad. Tänk dig själv ett evenemang med hundratals människor. Servitörerna ska ta emot alla deras beställningar och kockarna ska laga till och lägga upp varje enskild tallrik. Det tar inte bara tid, det betyder också att gästerna sällan kan njuta av sin mat samtidigt.

En cateringbuffé är ett prisvärt och effektivt sätt för dig som värd att anordna evenemang och festligheter utan en massa extra arbete. Beställ din cateringbuffé i Stockholm från Stockholm Food och tillåt dig själv att slappna av och fokusera på ditt evenemang.

En buffé, eller det ”gående bordet”, är ett gammalt koncept som kan spåras ända tillbaka till 1500-talet och det svenska brännvinsbordet. Det är ett koncept som fungerade då, som än idag fungerar minst lika effektivt.

Cateringbuffé innebär många fördelar

Cateringbuffé har många fördelar;

  • Alla gäster kan äta samtidigt
  • Ingen väntetid på att maten ska tillagas
  • Varje individ kan välja vad de vill äta och vad de är på humör för
  • Möjlighet till ett stort utbud av mat
  • Passar för alla typer av evenemang av alla storlekar
  • Bra lösning vid drop in eller ett evenemang med flera sittningar (till exempel studentfirandet)
  • Smidigt för individer med allergier eller annat behov av specialkost som då enkelt kan undvika rätterna de inte kan hantera

Stockholm Foods cateringbuffé

En cateringbuffé är en smart och effektiv lösning på mat för alla typer av evenemang och högtider. Stockholm Foods cateringbuffé har ett brett utbud av olika bufféer inspirerad av länder och kulturer runt om i världen. Vi har också bufféer speciellt framtagna till svenska högtider för julbordet och midsommarfirandet. Hos Stockholm Food kan ni beställa allt från mat till konferensen, storslagna bufféer för event, till exotisk streetfood, eller fikat för släktträffen med mackor och wraps.

Faller inte våra färdiga menyförslag dig i smaken? Oroa er inte. Stockholm Food är högst flexibla och skräddarsyr mer än gärna din cateringbuffé så den uppfyller dina krav och behov. Blanda våra menyer hejvilt med varandra, eller kom med dina egna förslag på mat och rätter så skapar vi en lösning som passar dig.

Bra att veta när du ska beställa cateringbuffé

Stockholm Food strävar efter att bistå privatpersoner såväl som företag med Stockholms bästa cateringbuffé. Med Stockholm Food får ni en unik matupplevelse och kontrollen över ditt evenemangs mest omständliga moment: maten.

  • Vi tar emot beställningar från 10 personer och uppåt
  • För bästa resultat behöver vi din beställning tre dagar innan leverans
  • Vi försöker självklart hjälpa till med akutbeställningar ifall du råkar vara sent ute

Beställ er cateringbuffé hos Stockholm Food

Se vår cateringbuffé meny och kontakta oss för att få hjälp med cateringbuffé. Enklast är att fylla i det digitala kontaktformuläret här på hemsidan så återkommer vi så snabbt som möjligt, men du kan även skicka ett meddelande via kontaktformuläret eller maila info@stockholmfood.se