En cateringbuffé är precis vad det låter som: en buffé du kan beställa via catering. Ett simpelt koncept som gör all skillnad. Tänk dig själv ett evenemang med hundratals människor. Servitörerna ska ta emot alla deras beställningar och kockarna ska laga till och lägga upp varje enskild tallrik. Det tar inte bara tid, det betyder också att gästerna sällan kan njuta av sin mat samtidigt.

En cateringbuffé är ett prisvärt och effektivt sätt för dig som värd att anordna evenemang och festligheter utan en massa extra arbete. Beställ din cateringbuffé i Stockholm från Stockholm Food och tillåt dig själv att slappna av och fokusera på ditt evenemang.

Gammalt koncept, fortfarande lika effektivt

En buffé, eller det ”gående bordet”, är ett gammalt koncept som kan spåras ända tillbaka till 1500-talet och det svenska brännvinsbordet. Det är ett koncept som fungerade då, som än idag fungerar minst lika effektivt.

Fördelar med en cateringbuffé

  • Alla gäster kan äta samtidigt
  • Ingen väntetid på att maten ska tillagas
  • Varje individ kan välja vad de vill äta och vad de är på humör för
  • Möjlighet till ett stort utbud av mat
  • Passar för alla typer av evenemang av alla storlekar
  • Bra lösning vid drop in eller ett evenemang med flera sittningar (till exempel studentfirandet)
  • Smidigt för individer med allergier eller annat behov av specialkost som då enkelt kan undvika rätterna de inte kan hantera

Stockholm Foods utbud av cateringbuffé

En cateringbuffé är en smart och effektiv lösning på mat för alla typer av evenemang och högtider. Stockholm Foods cateringbuffé har ett brett utbud av olika bufféer inspirerad av länder och kulturer runt om i världen. Vi har också bufféer speciellt framtagna till svenska högtider för julbordet och midsommarfirandet. Hos Stockholm Food kan ni beställa allt från mat till konferensen, storslagna bufféer för event, till exotisk streetfood, eller fikat för släktträffen med mackor och wraps.

Faller inte våra färdiga menyförslag dig i smaken? Oroa er inte. Stockholm Food är högst flexibla och skräddarsyr mer än gärna din cateringbuffé så den uppfyller dina krav och behov. Blanda våra menyer hejvilt med varandra, eller kom med dina egna förslag på mat och rätter så skapar vi en lösning som passar dig.

Bra att veta när ni ska beställa cateringbuffé

  • Vi tar emot beställningar från 10 personer och uppåt
  • För bästa resultat behöver vi din beställning tre dagar innan leverans
  • Vi åtar oss dock även akutbeställningar om du råkar vara sent ute och hjälper till så gott det går och så mycket tiden räcker till

Beställ er cateringbuffé hos Stockholm Food

Stockholm Food strävar efter att bistå privatpersoner såväl som företag med Stockholms bästa cateringbuffé. Med Stockholm Food får ni en unik matupplevelse och kontrollen över ditt evenemangs mest omständliga moment: maten.

Kontakta Stockholm Food idag eller besök vår hemsida för mer information om vår tjänst för cateringbuffé och vad den innebär. Alternativt kan du fylla i det digitala kontaktformuläret på hemsidan så återkommer vi så snabbt som möjligt.