Sommaren har anlänt, och med sig har den ett förråd fyllt av årstidens bästa råvaror. Men vare sig det är vår, sommar, höst eller vinter kommer er upplevelse hos vår restaurang i Huddinge vara fräsch och omväxlande vid varje nytt besök. Med en lika fräsch och omväxlande meny fullproppad med säsongens bästa ingredienser.

Inspiration från andra kulturer

Vi har tagit inspiration från alla världens hörn när vi skapade vår meny, så att ni alltid ska ha möjlighet att testa på något nytt eller exotiskt. En meny passar till vardags som till fest för alla sorters sällskap.

Matsalen i restaurang Huddinge har valt hälsan som utgångspunkt och inspiration för våra rätter, räkna därför med mycket färgglada, fräscha och välsmakande grönsaker i kosten.

Lite asiatiskt, lite italienskt och lite svenskt

För att ni ska ha lite att välja på när ni kommer till vår restaurang i Huddinge har vi valt att ta inspiration ifrån andra länder och världsdelar när vi skapat vår meny. De största influenserna för vår mat är ifrån Asien och Italien. Men eftersom vi är i Sverige har det även blivit en självklarhet att vi ska inkludera vår egen traditionella husmanskost på menyn.

Erbjudanden och öppettider för restaurang Huddinge

Frukost serveras mellan 07:00 – 11:00 på restaurang Huddinge. Där vi erbjuder varm frukost på plats eller som take-away, den inkluderar:
– Omeletter
– Gröt
– Frallor och fyllda bagels
– Kaffe och juicer

Vi har även lunchrestaurang i Huddinge som är öppen måndag till fredag mellan 11:00 – 14:00 som även erbjuder take-away. Mat lagad från grunden perfekt som affärslunch där det inkluderas:
– Sallad
– Espresso
– Bröd
– Dessert

Till sist har vi även öppet för middag i modern tappning från kl. 11:00. Vi har ett stort urval av fast food som kan ätas på plats eller take-away:
– Hamburgare
– Poke Bowls
– Sallader
– Pizza
– Och mycket mer

Catering

Vi är just nu mitt uppe i studentyran. Varje dag i två veckor framöver kommer studenter i svarta kavajer och vita klänningar tjuta ut sin lycka över sina genomförda utbildningar på gator och torg. Och kort därefter är det dags att dansa små grodorna kring midsommarstången.
Stockholm Food och restaurang Huddinge vill att ni ska kunna njuta och lägga fokus på sommarens roliga och viktiga event. Vi erbjuder skräddarsydda cateringtjänster med ett brett utbud av högkvalitativ mat för alla sorters event, allt från bröllop till julbord; för företag som privatpersoner och till små som stora sällskap upp till 200 personer.

Hitta till restaurang Huddinge

Vill ni boka bord, har frågor kring vår meny eller vill beställa catering så kan ni kontakta oss via följande:
Telefon: 08-22 40 60
Mejl: neo@stockholmfood.se eller info@stockholmfood.se
Ni kan även fylla i formuläret via vår hemsida längst ned på en av våra sidor så försöker vi besvara den inom 24 timmar.

Annars är ni mer än välkomna att besöka oss direkt på Blickagången i Huddinge.