Det kryllar av bra lunchrestauranger i Stockholm. Det finns såpass många att man ofta drabbas av lite beslutsångest under lunchruschen.

Det är många saker som avgör vad för typ av lunchmeny i Stockholm som känns rätt just idag:

  • Hur mycket tid du har på dig
  • Vem du äter med
  • Vad för mat du är på humör för
  • Om du behöver knipa i stålarna
  • Allergier, koster och dieter

Vill du slippa behöva tänka på allt detta och istället äta en krångelfri och bra lunch i Stockholm till ett lågt pris? Besök en av Stockholm Foods restauranger idag.

Är du på språng…

Då rekommenderar vi att du antingen beställer i förväg från vår lunchmeny från en av våra restauranger i Stockholm och hämtar den direkt i våra lokaler, eller beställer en wrap, alternativt en riktigt matig macka, att ta med i farten till nästa möte.

…eller har du gott om tid?

Slå dig ned i en av våra lokaler och luta dig tillbaka. Njut av en lunchmeny i Stockholm av hög klass fyllda med otaliga variationer av rätter från hela världen tillagad på säsongens bästa råvaror. Vi erbjuder dig en ny matupplevelse varje dag.

Restaurang Huddinge

På Blickagången 14 hittar du vår restaurang i Huddinge. Här kan du njuta av mat från världens alla hörn i en matsal där vi jobbar efter nyckelordet: ”hälsa”.

Här serveras lunch från måndag till fredag från klockan 11:00-13:30 där sallad, kaffe, espresso, bröd såväl som efterrätt ingår i lunchen. Du kan läsa Restaurang Huddinges lunchmeny i Stockholm här.