Det kryllar av bra lunchrestauranger i Stockholm. Det finns såpass många att man ofta drabbas av lite beslutsångest under lunchruschen. Det är många saker som avgör vad för typ av lunchmeny i Stockholm som känns rätt just idag:
– Hur mycket tid du har på dig
– Vem du äter med
– Vad för mat du är på humör för
– Om du behöver knipa i stålarna
– Allergier, koster och dieter
Vill du slippa behöva tänka på allt detta och istället äta en krångelfri och bra lunch i Stockholm till ett lågt pris? Besök en av Stockholm Foods restauranger idag.

Är du på språng…

Då rekommenderar vi att du antingen beställer i förväg från vår lunchmeny från en av våra restauranger i Stockholm och hämtar den direkt i våra lokaler, eller beställer en wrap, alternativt en riktigt matig macka, att ta med i farten till nästa möte.

…eller har du gott om tid?

Slå dig ned i en av våra lokaler och luta dig tillbaka. Njut av en lunchmeny i Stockholm av hög klass fyllda med otaliga variationer av rätter från hela världen tillagad på säsongens bästa råvaror. Vi erbjuder dig en ny matupplevelse varje dag.

Våra restauranger i Stockholm med omnejd

Vi finns nästan över hela Stockholm och serverar förstklassig mat lagad med passion och respekt för natur såväl som djur i varenda en av våra restauranger.

Restaurang Huddinge

På Blickagången 14 hittar du vår restaurang Huddinge. Här kan du njuta av mat från världens alla hörn i en matsal där vi jobbar efter nyckelordet: ”hälsa”.
Här serveras lunch från måndag till fredag från klockan 11:00-14:00 där sallad, kaffe, espresso, bröd såväl som efterrätt ingår i lunchen. Du kan läsa Restaurang Huddinges lunchmeny i Stockholm här.

Restaurang Lindhagen

Vår andra restaurang, Lindhagen, hittar du på Lindhagensgatan 90 där du kan njuta av en bra lunch i Stockholm alla vardagar 11:00 – 13:30. Är du fast på kontoret? Inga problem. Vi kör nämligen ut maten till dig om så önskas. Du kan läsa Restaurang Lindhagens lunchmeny i Stockholm här.

Hågelby Wärdshus och Café Anna Giertz

Till sist har vi våra senaste nykomlingar under Stockholm Foods tak: Hågelby Wärdshus och Café Anna Giertz.
Båda två ligger i Hågelbyparkens natursköna miljö och har en lika varierande och utsökt lunchmeny som våra andra restauranger.
Hågelby Wärdshus serverar utsökta affärsluncher alla vardagar 11:00-14:00, och färgglada helgbruncher från 11:00-15:30.
Café Anna Giertz serverar samtidigt lunch 11:00-14:00 alla dagar i veckan med en lunchmeny i Stockholm fylld med goda bakverk och nybakat bröd. Här kan du antingen äta inne på caféet eller på uteserveringen under sommaren omgiven av Hågelbyparkens väldoftande syrenbuskar och äppelträd.
Välkommen in!