Vare sig det handlar om enkla frallor till lunch för konferensen, eller en komplett meny för ert bröllop så har vi lösningen. Stockholm Food levererar förstklassiga och flexibla lösningar för catering i hela Stockholmsområdet med omnejd (Östermalm, Vasastan, Kungsholmen, Södermalm, med mera) för alla typer av evenemang, hur litet eller stort det än är. Alternativt kan ni alltid ta en tur förbi en av våra restauranger i Lindhagen eller Huddinge och avnjuta en vällagad lunch med smaker från världens alla hörn. 

 

Mat från hela världen

Alla världsdelar och länder har sin egen specialitet med sina unika kryddor, tillagningsmetoder och smakupplevelser. Våra lunchmenyer hos restaurang Lindhagen och Huddinge är utformade för att ni som gäst ska få möjligheten att uppleva olika kulturers och länders kokkonst varje dag.

 

Lunchmenyn har något för alla då vi erbjuder en buffé med fem olika alternativ:

– Fiskrätt

– Kötträtt

– Vegetarisk rätt

– Veckans pasta

– Råkosttallrik

I lunchen ingår också brödbord, lättöl eller mineralvatten, kaffe & te.

 

Vi erbjuder även möjligheten att värma och äta er medhavda mat. Mikrovågsugn, glas och porslin finns på plats som vi välkomnar er att använda; så att hela er grupp kan njuta av lunchen på en och samma plats. Fördelen med att äta er medhavda mat i en av våra restauranger är att ni alltid kan komplettera er lunch om ni skulle råkat glömma salladen hemma, eller blir sugen på något mer.  

 

Inte bara lunchrestauranger

Hos Stockholm Foods restauranger kan ni även beställa catering för alla typer av evenemang; studentfester, bröllop såväl som för jul och nyår. Ni kan antingen välja ut och komponera er egen meny från våra olika cateringsmenyer, eller komma med egna förslag. Inga uppdrag är för stora eller svåra för oss. Vi tar emot beställningar från 10 personer och uppåt.

 

Vi har en lång erfarenhet av catering och har ställts inför de flesta olika utmaningar gällande bland annat tidsnöd, matallergier och menyförslag. Det nyckelord vi arbetar utefter är: flexibilitet. Att alltid ha en lösning när ett problem uppstår för att uppfylla era önskemål och behov.

 

Stockholm Food restaurang i Hågelby


Se fram emot den 1:e September i år, och håll utkik efter oss i Botkyrka kommun. Stockholm Food etablerar nämligen sin tredje anläggning i Hågelbyparken där vi blir ny entreprenör för Wärdshuset LM, Anna Giertz Café & Bageri, samt den tillhörande konferensverksamheten.Tillsammans med Hågelbyparken utvecklar vi en naturlig mötesplats fylld av folkliv av alla åldrar där ni kommer kunna njuta av god mat och dryck året om.

 

Besök Stockholm Foods restauranger 

Är ni ute efter en unik och trevlig matupplevelse i Storstockholm? Ta vägen förbi en av Stockholm Foods restauranger i Huddinge eller Lindhagen. Kontakta oss direkt, eller ta en titt runt vår hemsida om ni vill veta mer om våra tjänster, våra restauranger, och vad de innebär.

 

Vi serverar lunch i båda våra restauranger från klockan 11:00 till 13:30, måndag till fredag. 

 

Kontaktuppgifter Restaurang Huddinge:

Telefon: 08–22 40 60

Mail: info@stockholmfood.se 

Adress: Blickargången 8, 141 52 Huddinge

Läs mer om Stockholm Foods restaurang i Huddinge.

 

Kontaktuppgifter Restaurang Lindhagen:

Telefon: 08-22 40 60

Mail: info@stockholmfood.se

Adress: Lindhagensgatan 90, 112 18 Stockholm