Sugen på en riktigt god och vällagad lunch? På vår restaurang på Lindhagsgatan serverar vi lunch måndag-fredag, 11.00-13.30. Sitt ner i vår trevliga restaurang eller ta med lunchen till kontoret.

Vi serverar i så stor utsträckning som möjligt mat producerad på råvaror från närområdet. Det gäller allt vi serverar och inte bara på vår restaurang på Lindhagensgatan. Även om råvarorna är från närområdet serverar vi mat som är inspirerad från alla möjliga olika delar av världen. På vår lunchmeny finns garanterat något som faller dig i smaken. Kanske är du sugen på en italiensk pasta, en klassisk fransk bouillabaisse eller varför inte en amerikansk hamburgare med krispiga pommes? Lunchrestaurangen i Lindhagen har något för alla med vegetariska rätter, fiskrätter eller kötträtter.

Restaurang Lindhagen – ät här, ta med eller leverans

Visst är det trevligt att äta tillsammans med kollegorna på kontoret. Vill ni ta med maten till kontoret löser vi det utan några problem! Antingen med take-away eller så levererar vi maten till er. Är ni fler än tio personer som ska äta kan vi ordna med leverans direkt till er arbetsplats. Kom ihåg att beställa maten minst tre dagar i förväg så att vi har chansen att förbereda så att er lunch blir precis så bra som ni tänkt er. Är ni sent ute? Hör av er till oss så kanske vi har möjlighet att ordna er beställning ändå.

Är ni ett större sällskap som ska besöka vår restaurang på Lindhagensgatan i Stockholm så rekommenderar vi att beställa bord i förväg så att ni är garanterade en plats även om ni dyker upp mitt i lunchrusningen.

Cateringköket i Lindhagen

Det är i vårt kök i Lindhagen som vi lagar den mesta av vår mat som levereras för catering runt om i Stockholm med omnejd. Vi lagar mat och levererar för allt från 10 personer och uppåt. På Stockholm Food är vi flexibla och kan leverera till de allra flesta olika tillfällen. Låt oss veta vad ni vill ha när ni kontaktar oss så gör vi vårt yttersta för att möta era önskemål.

Det är mindre än 1 månad kvar till jul. Har ni glömt bort att boka catering för julbordet? Lugn! Vi har flera olika julbordsalternativ och kan leverera direkt till er. Allt från jultallrik till det riktigt stora och maffiga julbordet. Oavsett vilket erbjuder vi vällagad mat med en mycket stor portion kärlek inkluderat i varje del av julbordet. Beställ julbord från oss senast 15 dagar innan det är dags.

Välkommen in till någon av våra restauranger i Lindhagen, Nacka eller Huddinge eller kontakta oss så berättar vi mer om våra cateringtjänster. Kika gärna runt på vår hemsida för att se våra cateringmenyer.

Stockholm Food & Catering – Alla har rätt till god mat!