Stockholm Food driver restaurangen i Lindhagen. Här serverar vi lunch och härifrån kan du även beställa catering till kontoret. När du besöker vår restaurang på Lindhagsgatan kan du förvänta dig god mat, bra service och en mysig miljö.

Besök restaurangen i Lindhagen

Här hittar du mat från hela världen, fast på Lindhagsgatan mitt i Stockholm. Du kan även beställa catering från oss, kanske passa på att äta lunch tillsammans med kunderna på kontoret. Kontakta oss så kör vi hem maten till er om ni är 10 personer eller fler.

Lugnt och avslappnat

Njut av lunchen i lugn och avslappnad stämning tillsammans med kollegorna. Eller varför inte ta ett affärsmöte i restaurangen. Oavsett vilket är vår restaurang ett bra ställe för att ha en trevlig stund tillsammans.

Har du bråttom och inte tid för att sätta dig att ta en lunch? Ingen fara, ta en wrap, en macka eller något annat gott när du är på språng till nästa möte.

Våra öppettider

Tidig lunch eller lite senare? Beroende på vad ditt schema tillåter så serverar vi lunch på vår restaurang i Lindhagen 11.00-13.30 varje vardag.

Hitta en bra restaurang i Lindhagen

På Lindhagensgatan i vår restaurang serverar vi lunch 11.00-13.30, måndag till fredag. Här hittar du maträtter från jordens alla hörn med en stor variation i våra menyer. Vi erbjuder både vegetariska alternativ samt kött- och fiskrätter. Söker du efter riktigt bra restaurang i Lindhagen som serverar goda luncher har du hittat helt rätt!

Listan på restauranger i Lindhagen kan göras lång, men inte många som har samma stora menyutbud som vi. På restaurangen välkomnar vi alla sällskap, stora som små.

Lunch på kontoret? Beställ catering

Är ni sugna på att äta lunch på kontoret istället för att komma till oss? Inga problem, vi erbjuder catering i Stockholm för tio personer och uppåt för tio personer och uppåt. Kontakta oss i god tid så ser vi till att ni får en riktigt bra lunch för hela företaget. Antingen levererar vi till er eller så hämtar ni maten hos oss.

Vi har en stor cateringmeny med många olika menyer att välja mellan. Vi försöker alltid att tillgodose våra kunders önskemål och är mycket flexibla i vårt erbjudande och kan ordna det mesta så länge vi får tillräckligt lång notis. Vi är flexibla i vårt erbjudande och kan ordna det mesta så att ni blir riktigt nöjda med våra tjänster. Vi har ett stort utbud av menyer och mycket att välja på.

Om stockholm Food

På Stockholm Food driver vi flera olika restauranger och vi har mycket lång erfarenhet av restaurangbranschen. Vi är övertygade om att mat blir bättre om den lagas med kärlek och omtanke samt att god mat är till för alla. Varmt välkomna till restaurangen i Lindhagen eller någon av våra restauranger. Läs mer om Stockholm Foods restaurang i Huddinge.