Är det dags att planera för en större fest? Kanske för företagseventet eller för det större födelsedagskalaset? Då är det en bra idé att ta in ett cateringföretag som kan hjälpa till att fixa maten till kalaset. Att själv slippa stressa med mat och dryck kan vara värt väldigt mycket. Här är några faktorer som är värda att väga in när du ska boka in festcatering.

Kostnaden att ta in ett cateringföretag till festen

Att laga all mat själv är ett bra alternativ om man inte är speciellt många. Men är det en större fest som ska fixas så är det svårt att lösa allt på egen hand. I de fallen är det väl värda pengar att ta in ett företag som lagar mat och ordnar istället för att ni själva ska slita med maten i ett alldeles för litet kök.

För vilka tillfällen passar catering?

Catering passar för de allra flesta tillfällen. Bröllop, konferenser, studentfester, företagsevent. Så länge det är en lite större grupp människor som är sugna på god mat så kommer vår fest catering att passa utmärkt.

Vi ordnar allt från gourmetmiddagar till lunch och fika till både företag och privatpersoner.

Hur många gäster behövs för att boka catering?

På Stockholm Food levererar vi catering för 10 personer och uppåt. Vi brukar säga att inget uppdrag är för stort, så har ni ett riktigt stort event så har vi givetvis kapacitet att lösa det!

Kontakta oss

Vilken mat passar till min middag eller event?

På Stockholm Food har vi en lång och gedigen erfarenhet av att leverera riktigt bra catering. Vi vet vad som passar till vilket tillfälle. Därför har vi färdiga menyer som ni kan beställa av oss. Till exempel Världens bufféer och olika A lá carte menyer. Tack vare vårt stora utbud av menyer är chansen stor att ni hittar ett alternativ som passar era planer.

Ni kan också kontakta oss direkt med frågor om våra rätter och menyer så gör vi vårt bästa för att möta era förslag och önskemål. Vi är flexibla i vår leverans och levererar dessutom alltid maten till er i perfekt temperatur, det är något som vi vågar lova. Behöver ni hyra bestick, porslin eller glas till festen kan vi givetvis ordna även det. Allt för att ni ska få den bästa upplevelsen.

Boka catering till er fest i Stockholm

Är ni behov av catering till er fest i Stockholms innerstad eller någon annanstans i Stockholmsområdet, tveka inte att kontakta oss på Stockholm Food så ser vi till att ni får en lyckad tillställning som överträffar era förväntningar. Vi har lång erfarenhet av att leverera cateringtjänster för fest och andra tillfällen. Vi tycker att alla förtjänar att äta riktigt bra mat!