De flesta vet nog vad det är, eller har i alla fall hört talas om det i anknytning till ett restaurangbesök. Men vad betyder egentligen Á la carte? Kort och gott översätts Á la carte till: ”Enligt matsedeln”.

Det betyder att man väljer rätter från en speciell Á la cartemeny och skapar sin egen skräddarsydda måltid och upplevelse. Behöver ni fest catering i Stockholm finns ett säkert och framförallt välsmakande val: Stockholm Food. Läs om de saker du bör tänka på när du bokar festcatering.

Á la carte är det mer eleganta valet

Event? Student? Fest? Catering är ett bekvämt och smidigt koncept som tillåter er att fokusera på det viktiga: evenemanget. Med våra cateringtjänster för fest och andra tillställningar kan ni njuta av högkvalitativa råvaror tillagade av professionella och erfarna kockar; samtidigt som så ni kan luta er tillbaka, slappna av och istället ta hand om gästerna. Med Á la carte festcatering har alla möjligheten att få sin egen skräddarsydda meny.

Sofistikerade gourmérätter

Våra Á la cartemenyer för festcatering hos Stockholm Food är ett lyxigare alternativ för vardag som för fest, till lunch som middag. Välkomponerade och harmoniska rätter gjorda av årstidens bästa råvaror som tillagas på bästa vis. Ni bestämmer själva hur menyn ska se ut, både vilken mat, såväl som hur många rätter ni tänkt er servera.

Det behöver inte nödvändigtvis vara en klassisk trerätters, er meny kan likväl vara en två- eller en-rätters, välj det ni föredrar och vad som passar ert event. För våra menyförslag är just det: förslag. I slutändan kan ni kombinera våra menyer med varandra hur ni vill, så att ni kan skapa den perfekta menyn och matupplevelsen för just ert evenemang. Och har ni några dieter, allergier eller andra önskemål så lyssnar vi alltid på era förslag och försöker anpassa rätterna efter era behov.

Bekvämt för både gäst och värd

Á la carte festcatering är ett bekvämt sätt att sköta maten för ert evenemang. Inget stående i köer till buffén, inga tveksamheter om vad maten innehåller, och tryggheten i att alla gäster kommer få äta vad de önskar och tycker om.
Tillsammans med Stockholm Food skapar ni eran föredragna meny där ni gärna få komma med egna förslag samt anpassningar för allergier eller dieter.
Vill ni ha det serverat? Eller föredrar ni att själva lägga upp det? Kanske vill ni laga till någon av rätterna själva? Vi är väldigt flexibla och jobbar för att ert evenemang ska vara så enkelt som möjligt och till er fulla belåtenhet.

Stockholm Foods À la cartemeny

Beställ Á la carte festcatering av Stockholm Foods för det där lilla extra. Beställningen behöver göras minst tre dagar innan leverans, men försöker givetvis att vara till hands om ni skulle råka vara ute i sista minuten. En Á la cartemeny är ett säkert och elegant val vare sig det handlar om cateringstjänster för: fest, midsommar- eller studentfirande. Minsta beställning per rätt är 10 portioner.

Våra cateringstjänster för fest beställs via:
Mejl: info@stockholmfood.se
Telefon: 08-22 40 60
Kontaktformulär: Fyll i vårt kontaktformulär på vår hemsida