Låt oss vara ärliga: att gå ut på nyårsafton är alltid lite av en katastrof. Det är näst intill omöjligt att få ett bord på en trevlig restaurang. Även om du lyckas med detta så är kvaliteten på maten i många fall bristfällig, och tiden det tar att få den lång då köket och kockarna bombarderas av beställningar.

Om du hoppar över maten (vilket inte är ett trevligt sätt att fira in det nya året på i vår bok) kommer du ändå behöva spendera större delen av en timma att vada genom folkskaror för att nå en bar och beställa en överprisad cocktail. Sedan ska du även försöka valla katterna du kallar vänner till en och samma plats och samma tid för att fira nyår tillsammans.

Antalet anledningar till att inte gå ut på nyår gör att allt fler personer väljer att fira den hemma. De undviker inte bara fler skott än Neo i filmen Matrix, de får även ta del av alla fördelar med att fira nyår hemma med sina vänner och släkt. Men oroa dig inte, du behöver inte laga mat bara för att du firar nyår hemma. Låt istället Stockholm Food fixa festcatering till din nyårsfest i Stockholm fylld av lyxig och god mat och dryck för alla typer av fester.

Festcatering för stora som små fester

Oavsett storleken på din nyårsfest ordnar vi den perfekta festcateringen för dig. Vi erbjuder skräddarsydda cateringstjänster för din nyårsfest fylld med lyxig mat.
När det kommer till att fira nyår hemma så ska du inte känna att du måste anordna en sex-rätters varje gång. Om du planerar en stor fest kan du istället beställa festcatering i form av trevlig fingermat och aperitifer, så du alltid har plats i andra handen för ett glas bubbel.
Planerar du att fira en intim nyårsfest med dina närmsta vänner ska du dock inte hålla tillbaka. Välj en meny från våra festcateringsmenyer, eller skapa din egen. Stockholm Food har en lång erfarenhet av festcatering och vi är oerhört flexibla. Ingenting är omöjligt när det kommer till våra cateringstjänster för fest.

Festa hemma utan att behöva oroa dig för maten

Om det inte fanns någon annan anledning att fira nyår hemma än maten, så skulle du ändå göra rätt val att fira den hemma. Vi vet dock att maten är en nyckelingrediens för en lyckad fest, och grädden på moset av anledningar varför man ska fira nyår hemma.

Kontakta Stockholm Food redan idag för festcatering i Stockholm och välkomna in det nya året med god mat och dryck i magen.