Att ta in ett cateringföretag för festen eller företagseventet är något som kommer att spara er mycket tid och bekymmer. En cateringbuffé är ett alternativ som är både enkelt, smidigt och gott och går att anpassa till alla gäster, allergier, dieter och tillställningar. Läs om de saker du bör tänka på när du bokar festcatering.

På Stockholm Food kan vi ordna cateringbuffé för allt från lunch till konferensen till lyxiga bufféer för finare tillställningar. Vi ordnar catering till både större och mindre tillställningar.

Låt gästerna välja

När ni serverar en cateringbuffé så får alla gäster chansen att skapa sina egna kombinationer av olika rätter. Gillar inte gästerna en viss rätt som är en del av buffén är det bara att hoppa över den. Med en välkomponerad buffé finns möjlighet att se till att alla gäster som kommer blir nöjda och glada. Vi har flera olika färdiga menyer som vi tagit fram, ni kan även skräddarsy era beställningar.

Buffé passar bra om ni har många gäster

Har man många gäster eller flera olika sittningar, kanske under en lång tid, är det idealt med buffé. Studentmottagningar, företagsfester, en bra buffé passar till de allra flesta tillställningar. Vi kan ordna catering från 10 personer och uppåt, inget uppdrag är för stort och vi har självklart kapacitet att ta riktigt stora uppdrag med 100-tals gäster. Maten lagar vi i våra restaurangkök och transporterar dem till er. Behöver ni hyra bestick och porslin kan vi ordna även det.

Många olika rätter att välja mellan

I vårt stora utbud av olika bufféer finns något för alla smaker. Vi har menyer med olika teman, från olika länder och världsdelar. Mat från Amerikanska södern, syd- och mellanamerika, asiatiskt, sydeuropeiskt med mera.

Vi är flexibla i vårt erbjudande och kan anpassa de rätter som serveras efter era önskemål. Självklart levererar vi maten i perfekt temperatur så att ni får den allra bästa upplevelsen. Glöm den tråkiga buffén med halvvarm mat!

Utmärkt vid drop-in eller vid flera sittningar

Att ha en cateringbuffé är perfekt vid till exempel studentmottagningen eller under 50-årsfesten. Kommer ni att servera många gäster under en lite längre tid är en buffé helt rätt val. Ni slipper all typ av servering och kan istället passa på att umgås med alla gäster.

Smidigt med allergier och andra kostspecifikationer

En av fördelarna med att en cateringbuffé är gästen själv får bestämma vad som hamnar på tallriken. Kommer det att komma både vegetarianer och köttätare på festen så är det mycket enkelt att skapa en meny som passar lika bra för båda. Samma gäller om det finns andra typer av specialkost eller dietrestriktioner. Till exempel om någon är gluten- eller laktosintolerant.

Vi ser givetvis till att det finns något alla kan äta. Dock är det viktigt att låta oss veta i ett så tidigt skede som möjligt om det finns några allergier mm. Det gör det lättare för oss att planera och se till att ni och alla era gäster blir riktigt nöjda med maten som vi serverar.

Stockholm Food & Catering

På Stockholm Food har vi lång erfarenhet av restaurang och cateringbranschen. Vi har levererat de bästa cateringbufféerna i Stockholm under alla de år vi varit verksamma.

Kontakta oss så hjälper vi dig lyckas med din cateringbuffé i Stockholm. Här kan ni se alla våra bufféer samt kategorisidan världens bufféer.