Ska du eller ditt företag anordna en tillställning där mat ska serveras? Vill du att det ska smaka gott och gå snabbt och smidigt utan att själva behöva laga maten? Då kan Stockholm Food vara det catering företag ni letar efter.

Vår specialité är catering Stockholm och tar oss ann alla typer av evenemang. Storleken på kalaset spelar ingen roll – vi på Stockholm Food är vana vid att hantera allt från gigantiska konferenser och fester till mindre och mer intima middagar, mingelkvällar, eller små, härliga bröllop. Det viktigaste för oss är att du som kund känner dig nöjd med såväl maten som den service vi ger dig. 

Bästa catering i Stockholm 

Mat är vår stora passion oavsett om gäller det är kött, fisk, vegetariskt eller veganskt. Vi erbjuder catering med inspiration från hela världen med målet att ge dig en kulinarisk upplevelse du sent kommer glömma. Vi inspireras av säsongens råvaror, världens kryddor och diverse kokkonster. På vår cateringmeny hittar du därför spännande och nytänkande A la carte och buffé från alla världens hörn. 

Vi tackar aldrig nej till en utmaning, snarare tvärtom – vi säger Hurra! Vi på Stockholm Food erbjuder flexibel catering i Stockholm för att garantera att dina önskemål uppfylls och att du får en sagolik matupplevelse. 

Catering i Stockholm – Buffé 

En snygg och välsmakande cateringbuffé förvandlar varje tillfälle till en fest. Oavsett vad för typ av evenemang du planerar att hålla så slår våra buffémenyer aldrig fel. Saknar du något på menyn, önskar du ändra något eller vill du sätta upp en helt egen meny – då hjälper Stockholm Foods dig skapa en cateringbuffé helt utefter dina behov och önskemål. 

Önskar du att vi serverar goda snacks och fräscha tilltugg under minglet, eller önskar du kanske varmlagad middag – då har vi ett flertal välkomponerade buffémenyer för dig att välja mellan. 

  • Catering Buffé är ett populärt val som innehåller något som faller alla i smaken. En blandning av olika rätter, varma som kalla. 
  • Världens Bufféer passar perfekt för dig som vill ha ett tema på maten. Vi erbjuder allt från syd & mellanamerikanska berg och dalar till skandinaviska årstider. 

Vill du ha bästa buffé och catering i Stockholm, hör av dig så hjälper vi dig med god mat till just din tillställning! 

Boka catering i Stockholm

Är ni behov av bästa catering i Stockholms innerstad eller i Stockholmsområdet? Tveka inte att kontakta oss på Stockholm Food. Vi har lång erfarenhet av att leverera cateringtjänster till diverse tillställningar. Vi tycker att alla förtjänar att äta 5-stjärnig mat – så för att sätta ihop maten på bästa sätt behöver vi din beställning minst tre dagar före leverans. 

Varmt välkommen att uppleva en snygg, smidig och välsmakande catering i Stockholm med oss på Stockholm Food!