Med Stockholm Food kan ni avnjuta alla festliga och roliga event med god mat till ett bra pris utan något krångel.

Catering: Sätter din organisation i ett bra ljus

Stockholm Food har över 20 års erfarenhet av cateringstjänster för konferenser, fester och vilket annat event du just nu tänker på. Vi vet att det inte alltid finns tid eller ork nu i slutspurten inför sommaren att fixa iordning storslagna konferensluncher eller inspirerande bufféer till företagsfesten, det är vad vår konferenscatering är här för att fixa.
Med vår konferenscatering i Stockholm har ni ett smidigt och säkert val för catering och servering. Där vi har ett brett urval av mat som imponerar gällande smak såväl som utseende.

Professionell hjälp för mat och servering

Vare sig ditt event omfattar 10 eller 100 personer så har vi lösningen för er. Med vår långa erfarenhet inom catering har vi varit med om det mesta, och har därmed flexibla lösningar för varje situation. Någon rätt som inte faller er i smaken? Inga problem, den ersätter vi med något annat. Allergier? Laktos- eller glutenintolerant? Vegetarian eller vegan? Vi anpassar våra rätter efter era behov och ger er en skräddarsydd upplevelse. Det enda ni behöver göra är att välja vad ni vill äta, hur många personer som kommer och vart ni vill ha det levererat. Resten sköter vi!

Framgångsrika och lyckade konferenser

Konferenser brukar vara fullspäckade event med tighta scheman, viktiga för individer såväl som för företag. Men hur väl fungerar en person på tom mage? Konferenscatering blir en viktig del i logistiken av hur en konferens är upplagd, och som kan vara en avgörande faktor för hur mycket du får ut av själva konferensen.

Brett urval av mat och servering för olika tillfällen

Stockholm Food innehar ett brett urval av mat ifrån världens alla hörn; för varje tänkbar situation. Behöver ni cateringstjänster för konferensen? Eller tar dottern eller sonen studenten och ni behöver slå på stort inför deras studentfirande? Kanske är ni trötta på att alltid behöva laga och äta samma sorts mat år ut och år in vid midsommar?

Vi har bufféer inspirerade allt ifrån Sydasiens fräscha och exotiska matkultur till den amerikanska söderns traditionella matvanor. Julbord såväl som frukostpaket; wraps, frallor, fika, frukt, sallader, pajer och allt däremellan. En omfattande cateringsmeny som innehåller det mesta.

Beställ catering för konferensen ifrån Stockholm Food

Stockholm Food tar beställningar för catering i Stockholm åt små som stora sällskap upp till 200 personer, företag såväl som privatpersoner; allt ifrån konferenscatering till julbord.

Har ni frågor eller funderingar kring våra cateringstjänster för konferenser eller andra tjänster slå oss en signal eller fyll i kontaktformuläret på vår hemsida.