Bröllop. Odiskutabelt en av de viktigaste och mest glädjerika dagarna i ditt liv. Dagen då du knyter ett av de starkaste banden med din själsfrände och skapar ett bestående minne för livet. En dag fylld av glädje, kärlek, skratt och tjut. En dag som inte får gå snett…

…men som garanterat kommer att göra. Då menar vi såklart inte att hela bröllopet kommer att sluta upp med att bruden eller brudgummen rymmer från altaret. Vi syftar till att ett bröllop är ett enormt evenemang med otaliga detaljer som du måste planera för. Gästlistor, musik, lokal, datum, präst/vigare, mat, etcetera. Listan är minst sagt omfattande.  

Det finns ett modernt tänkespråk som kallas Murphys lag som lyder: ”om något kan gå snett kommer det att gå snett”. Men vet du vad? Det är helt okej, det är mänskligt att fela och är en del av charmen i livet.

Vad vi på Stockholm Food kan göra är att eliminera en av de största planeringsdetaljerna för ett bröllop, nämligen: maten. Med vår bröllopscatering kan du vara säker på att minst en av detaljerna i ert bröllop kommer gå som på räls. Så kontakta Stockholm Food idag eller använd vårt kontaktformulär på vår hemsida för en högkvalitativ och smidig bröllopscatering i Stockholm.

Det är ER dag

Bröllopsdagen är din och din fästmö/fästmans dag. Strålkastaren är riktad mot er och det är ni som ska firas. Ni ska inte behöva tänka på logistiken bakom alla de olika delarna av ett bröllop. Bröllopet ska reflektera vad ni älskar, vare sig det gäller musik, lokal, mat eller dryck.

Hos Stockholm Food kan du beställa catering för bröllop i Stockholm efter din smak. Vi erbjuder flexibla och skräddarsydda helhetslösningar där du antingen själv kan komponera en meny eller välja en färdig meny ur vårt breda urval av bröllopsmenyer.

Det gör ingen skillnad hur stor eller litet ert bröllop är, om det är frack och klänning som gäller, eller shorts och t-shirt. Vi har bröllopscatering för alla dagar, årstider och tillfällen.

Olika typer av bröllopscatering

Vilket typ av bröllop ni än planerar så har vi en perfekt lösning av catering för ditt bröllop. Har ni till exempel ett stort antal gäster föreslår vi en cateringbuffé. Med det slipper ni tänka på serveringen och att behöva servera kanske hundratals gäster samtidigt. Med en cateringbuffé för ditt bröllop i Stockholm får alla gäster även själva bestämma vad och hur mycket mat de vill ha.

Föredrar ni hellre en lyxig trerätters så löser vi det lika enkelt!

Bröllopscatering i Stockholm

Bröllopscatering är ett smidigt alternativ för dig när det blivit dags att knyta bandet. Det gör det möjligt för er att släppa ett av de stora orosmomenten och istället fokusera på det viktiga: ert bröllop och din respektive. Läs Stockholm Foods 7 tips inför planeringen av bröllopsmaten.

Kontakta Stockholm Food redan idag så tar vi tillsammans fram en skräddarsydd helhetslösning för bröllopscatering i Stockholm för dig och ditt bröllop, fylld av god mat av hög kvalitet.

Hågelbyparkens konferens, restaurang, café & bageri

När du ändå är här vill vi även passa på att nämna vårt senaste projekt i Hågelbyparken. Den 1:a september slog vi upp dörrarna för Stockholm Foods tredje anläggning i ett samarbete med Hågelbyparken. Vi gick in som ny entreprenör för Wärdshuset LM, Anna Giertz Café & Bageri samt den tillhörande verksamheter och spelar vidare på deras redan uppskattade och väl genomtänkta koncept. 

Så ta en tur förbi Hågelbyparken på östra sidan om sjön Aspen i Botkyrka kommun och njut av god mat och dryck i en rofylld miljö fylld av folkliv. Välkommen in!