Du tycker kanske vi är tidigt ute med att påminna redan nu om vinterhalvårets stora evenemang. Men det går snabbare än vad man tror och alla de stora högtiderna närmar sig med stora kliv:

  • Halloween
  • Farsdag
  • Första advent
  • Lucia
  • Julafton
  • Nyårsafton

Vårt mål på Stockholm Food är att låta dig och din familj kunna njuta av vinterhalvårets alla evenemang med välsmakande mat och dryck. Luta dig tillbaka och fokusera på festligheterna med en av Stockholms bästa catering.

Catering i Stockholm för Halloween

Alla helgons natt, den dag då andar och spöken rör sig fritt på våra gator och torg. Samt en av barnens favorithögtid där de får chansen att klä ut sig och att knacka dörr för: ”Bus eller godis!”.

Halloweens popularitet har skjutit i höjden de senaste åren och allt fler väljer att fira den. Hur man firar den är upp till var och en. Stockholm Foods egen favorit är en lugn tillställning i hemmet med nära och kära. Vi rekommenderar varmt en fest i ditt eget hem då många barn ofta knackar på och förväntar sig att någon öppnar för dem med godis i hand. Med en cateringsbuffé i Stockholm skapar ni förutsättningarna för att ni själva ska kunna njuta av Halloween med god mat, samt snabbt kunna dela ut godis till förväntansfulla barn, utan att det ”stör” i middagen.

Beställ catering i Stockholm från Stockholm Food och njut av en god meny eller buffé fylld av delikatesser anpassad efter din smak.

Catering i Stockholm för jul

En av Stockholm Foods och många andra svenskars favorithögtid är julen och alla dess delikatesser. För finns det något bättre än svensk, traditionell julmat? Dock betyder julen inte alltid en högtid av njutning, avslappning och umgänge med nära och kära. I vissa fall är det en högtid av stress och hårt arbete fylld av bakning, matlagning och pyntning. Tyvärr kan vi på Stockholm Food inte hjälpa dig med att sätta ljuskronan på granen, eller dela ut julklapparna till barnen. Vad vi kan göra är att erbjuda dig förstklassig catering i Stockholm och utsökt mat. Vi eliminerar ett av de stora arbetskrävande momenten julen innebär som tillåter dig att njuta av julen och fokusera på det roliga.

Med catering i Stockholm från Stockholm Food kan ni beställa allt från den traditionella, svenska julmaten, till moderna och nytänkande rätter då ni vill testa på något nytt.

Catering i Stockholm för nyår

Precis som julen är nyår en högtid för att umgås med nära och kära, samt njuta av god mat, dryck och färgglada fyrverkerier. Tillsammans med fyrverkerierna skjuter vi in det nya året och det är ett event värt att firas med något extra. Nyårsafton är en lång festlighet som i många fall pågår större delen av dagen, kvällen och natten. För att ha energin att hålla sig vaken ända fram till 12-slaget behöver man energi. Genom att beställa en cateringsbuffé i Stockholm från Stockholm Food får ni tillgång till lättäten och framförallt: god mat, som ni kan njuta av under dagens lopp och hålla både humör och energi uppe.

Beställ en av Stockholms bästa catering från Stockholm Food

Stockholm Food hanterar allt från simpla mackor för konferenslunch till eleganta och festliga nyårsmenyer. Kontakta oss idag, eller ta en titt runt på vår hemsida för mer information om vår catering i Stockholm och våra menyer. Eller varför inte ta en titt förbi vår blogg och läs om de 8 fördelarna det innebär att använda catering för ditt företagsevent i Stockholm.