Ska en familjemedlem eller bekant ta sin skolexamen inom kort? Gratulerar! Kanske ska de gå ut gymnasiet och är förväntansfulla att påbörja sin högskoleutbildning. Eller ska de ta sin högskoleexamen och fira tre eller fem långa år av hårt akademiskt studerande? Oavsett vilket så är de båda speciella tillfällen som är värda att fira långt inpå kvällen.

Men vad är bäst, att anlita professionell matcatering, eller helt enkelt försöka laga maten själv? Det finns flera goda argument för båda sidor, men från vårt perspektiv finns det bara ett alternativ: professionell studentmatcatering. Varför? Fortsätt läsa och upptäck fyra anledningar att anlita matcatering för ett studentfirande.

1. Minskar på pressen

Mängden press när man planerar ett viktigt event som en examensfest är väl dokumenterat, och om du själv gjort det så är du väl medveten om hur stressigt och mentalt påfrestande det kan vara. En av de största fördelarna med beställa studentmatcatering är hur det minskar trycket på dina axlar.

Genom att anlita matcatering har du helt plötsligt en massa tid över att fokusera på andra saker gällande studentfirandet.

2. Det låter dig njuta av festen

När den stora dagen har anlänt, vill du springa runt i köket, släcka bildliga och bokstavliga bränder och laga mat under stressiga förhållanden? Eller skulle du hellre vilja kunna slappna av, mingla, njuta av festen och kunna delta fullt ut i studentfirandet? Professionell catering ger dig helt enkelt så mycket mer frihet att njuta av firandet.

3. Bättre service

Om du och dina vänner/grannar/familj hjälps åt att förbereda maten så är det såklart med stor sannolikhet att alla på festen kommer älska måltiden. Men rent statistiskt kommer en professionell cateringfirma kunna leverera ett bättre resultat. De har utbildningen, kompetensen, resurserna, verktygen och erfarenheten för att kunna skapa en perfekt cateringmeny för ert studentfirandet.

4. Det kan vara billigare

Det går åt både mycket tid och stress för att förbereda mat för ett studentfirande. Först ska man skapa en meny. Sedan behöver du se till så att du har all nödvändig utrustning för att kunna tillaga allt. Även när dessa detaljer är omhändertagna så kommer du säkerligen ändå spendera tid på att fundera om du verkligen tänkt på allt, om det finns tillräckligt med mat, om alla allergier och dieter är planerade för, om maten kommer bli bra tillagad och om gästerna kommer njuta av festen… och vi har inte ens börjat prata om den faktiska kostnaden för mat och dryck!

Om allting summeras så kan en effektiv och professionell cateringfirma faktiskt vara billigare i slutändan.

Beställ studentmatcatering från Stockholm Food

Vare sig du önskar dig en stor eller liten cateringmatsedel, en cateringmeny med en specifik uppsättning av rätter eller en meny anpassad efter era gästers dieter och allergier… Då har vi lösningen för dig.

Stockholm Food är din självklara cateringsamarbetspartner och levererar förstklassig matcatering i hela Stockholm med omnejd. Du beställer antingen från våra cateringmenyer eller komponerar din helt egna meny. Ingenting är omöjligt för oss på Stockholm Food.